Frezen vloerverwarming

Specialisatie

Installatiebedrijf HOP is al jaren gespecialiseerd in het frezen van vloerverwarming in de bestaande cement dekvloer. Dit heeft tot gevolg dat onze deskundigheid op dit gebied zeer uitgebreid is.

Vloerverwarming frezen

Vloerverwarming frezen wordt steeds vaker gevraagd. De voordelen in vergelijking met de traditionele verwarmingen zijn aantoonbaar, want steeds meer komen mensen tot het besef dat de zogenaamde laag temperatuur verwarming de toekomst heeft.

Voordelen van vloerverwarming

•Tot 20% lager energieverbruik
•Aangename gelijkmatige warmte ter verhoging van het wooncomfort
•Geen radiatoren en convectorputten als storende elementen in het interieur die de vrijheid van de inrichting belemmeren
•Radiatoren en convectorputten zijn plaatsen waar stof zich ophoopt. Mensen met allergie kunnen hier hinder van ondervinden, dit in tegenstelling tot vloerverwarming

Bestaande bouw

Dankzij een revolutionaire inslijptechniek kan op een snelle en stofvrije manier vloerverwarming in een bestaande cement dekvloer worden gefreesd. De oude cement dekvloer hoeft er niet uitgehakt te worden wat een forse tijd- en kostenbesparing tot gevolg heeft.

Kosten

Bent u benieuwd wat centrale vloerverwarming voor u gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte.